Hobby 60    Camplet 60    Isabella 60    Cabanon šotorske prikolice in glamping šotori    Comanche 60    Crespo 60

prednosti sotorskih prikolic camp let 1

Šotorske prikolice Camp-let so POSTALE HIT DESETLETJA!

Na to vprašanje najhitreje in iz prve roke povedo njihovi najštevilčnejši uporabniki. Pravijo, da jih njihove potujoče spremljevalke vedno znova navdušijo z udobjem, ki ga nudijo, in možnostjo, da se z njimi zapelješ praktično povsod.

Proizvedene so iz najkvalitetnejših materialov - tako edinstven proizvodni proces, ki poteka v celoti na Danskem, pa kot trdi proizvajalec, nima nobena druga blagovna znamka šotorskih prikolic.

V čem so tako posebne?

Camp-let šotorske prikolice sodijo med najkompaktnejše in najlažje šotorske prikolice na svetu, saj je njihovo poliestrsko ohišje, poleg tega, da je izredno lahko, hkrati tudi večno. V njih ni vgrajenih nobenih lesenih delov, nevarnost gnitja in trohnenja tako popolnoma odpade.

Močno poliestrsko, s steklom ojačano ohišje, je enako kvalitetno kot ga imajo le najkvalitetnejša plovila. Vse to Camp-let šotorskim prikolicam daje najdaljšo življenjsko dobo in to brez posebnega vzdrževanja.

prednosti sotorskih prikolic camp let prav camp letka 1969 Prva Camp-let, l. 1969

Posebno mesto med šotorskimi prikolicami daje blagovni znamki Camp-let vsekakor tudi akrilno platno oz. baldahin, ki ga proizvaja prav tako danska Isabella. Ponaša se z naslovom najkvalitetnejšega proizvajalca v Evropi. Uporabljen visokotehnološki material in proizvodni postopek tkanja dajeta vsem Isabellinim baldahinom edinstveno lastnost, da poleg vodoodpornosti ostaja tudi zračen oz. diha. Prav zaradi te lastnosti boste v njej v vsakem vremenu uživali v prijetni klimi. Material je izolativen in UV obstojen, njegova glavna prednost v primerjavi z bombažnimi in ostalimi materiali pa je v tem, da je popolnoma odporen na plesen in je prav tako kot ostali deli, vgrajeni v Camp-let šotorske prikolice, daleč najbolj vzdržljiv.

Brezkompromisna kvaliteta, trendovski dizajn in pozornost, usmerjena k detajlom, so ključni, da so Camp-let šotorske prikolice prejemnice mnogih prestižnih nagrad.

prednosti sotorskih prikolic camp let 2

Angleška revija Camping magazine v sodelovanju s Caravaning Club UK že več kot deset let zapored šotorske prikolice Camp-let razglaša za najboljše v svojem razredu in jim podeljuje prestižno nagrado za prvo mesto po izboru strank - Best Lightweight Trailer Tent.

In še nekaj je nadvse pomembno - že od leta 1969, ko so v malem danskem družinskem podjetju izdelali prvo camp-letko, le-ta ponosno nosi svoje ime, ki v prevodu pomeni:
camp = kamp(iranje),
let = enostavno, preprosto.

 

Želim izvedeti več

Je Camp-letka zamikala tudi vas?

Spoznajte vse lastnosti in prednosti vrhunske šotorske prikolice Camp-let ter preživite svoje najljubše dopustniške trenutke s to vsestransko sopotnico tudi vi.
Želim izvedeti več

 

ŠE VEČ ZANIMIVIH VSEBIN

 

Veliki Fredomov katalog camping in karavaning opreme 2021

 

7 camp let vikend kampirajmo skupaj terme banovci 2021

 

Camp let sLOVEnija Facebook skupinaPRIDRUŽITE SE
Facebook skupini
CAMP-LET sLOVEnija

kjer lahko poklepetate z navdušenimi uporabniki Camp-letk in iz prve roke izveste vse, kar vas zanima o Camp-letkah.

 

 izjemno zložljivo pohistvo za kampiranje crespo

AKTUALNE NOVICE

arhiv gumb

 

 

arhiv gumb

 

 

 

SPREMLJAJTE NAS

fb

FREEDOM
center
 

youtube

FREEDOM
center
 

 

avtodom

 

hobbycomanche

 

campletisabella

 

cabanoncrespo

KONTAKT

FREEDOM center
Mariborska cesta 200/a
3000 CELJE
 
map
 
telefon
+386 (0)41 739 688
+386 (0)31 688 877

+386 (0)64 119 100
 
cas
DELOVNI ČAS
marec - avgust
pon-pet: 8:30 - 16:30
čet: 8:30 - 17:30
september - februar
pon-pet: 9:00 - 16:00

Sobota in izven delovnega časa - po dogovoru.
 
info

SPLOŠNE INFORMACIJE

info@freedom-center.si
servis

SERVIS

servis@freedom-center.si
064-119--101
trgovina

TRGOVINA / OPREMA

oprema@freedom-center.si
064-119-100