Hobby 60    Camplet 60    Isabella 60    Cabanon šotorske prikolice in glamping šotori    Comanche 60    Crespo 60

test sotorske prikolice comanche freestander 1

Družine jo naravnost obožujejo!

Freestander nudi prav vse, kar potrebuješ za vikend odklop, za kratek pobeg, tudi z otroki in psom. »Če rabiš še kaj več, potem nisi na dopustu«, smo rekli tudi letos. Zmagovalno kombinacijo v predhodnem modelu Freestanderja smo prepoznali že pred leti, ko smo se prvič odpravili na oddih z otrokom in psom s šotorsko prikolico. Zato načina preživljanja dopusta, kot ga nudi  ta šotorska prikolica, tudi po nekaj letih in več izkušnjah ne bi menjali za noben hotel.

[Besedilo in foto: Majdi Kosi]

Odkar smo pred nekaj leti prvič preizkusili kampiranje s šotorsko prikolico, še nismo našli načina, ki bi nam kot družini z dvema otrokoma in psoma bolj ustrezal. Še posebej tokrat, za hitro splaniran vikend oddih, smo si kot ljubitelji kampiranja boljšo možnost težko predstavljali!

»Priklopiš-odpelješ, odklopiš-postaviš«, oboje le v pičlih nekaj minutah, poleg tega pa ni pri izbiri parcele nobenega strahu, ali bo dovolj prostorna, senčna, sončna, v zavetrju, saj lahko prikolico zelo enostavno obrneš, kakor ti pogled najbolj ustreza. Skupna želja večine ljubiteljev kampiranja je zagotovo praktičnost, predvsem na poti. Freestander je res zelo enostaven za vleko.

test sotorske prikolice comanche freestander 2

test sotorske prikolice comanche freestander 5

test sotorske prikolice comanche freestander 3

test sotorske prikolice comanche freestander 4

 

»Z našim Freestanderjem smo bili  deležni precej pozornosti. Neverjetno hitra postavitev na dvignjenih tleh – le odpremo jo, brez klinov in primerna za vsakovrstne podlage – je pritegnila marsikateri pogled in zanimanje ostalih dopustnikov.«

Tudi, če nas je v kakšnem trenutku zaskrbela vzvratna vožnja, je prikolica dovolj lahka, da jo lahko hitro odklopiš in obrneš, kar se nam je izkazalo za zelo praktično na obmorski kamp parceli. Ker smo spanje v šotorski prikolici sedaj že kar nekajkrat preizkusili, je bilo pakiranje v jutranjih urah pred odhodom le sladka skrb. Ležišče je tako zelo udobno, da je vse, kar potrebuješ, zgolj prevleka in odeja z blazino. Pod okvirjema postelj se z dvižnim mehanizmom na široko odpre dostop do prostora za shranjevanje. Vanj gredo brez težav kamp miza in stoli, pa še ostane kar nekaj prostora za ostalo počitniško opremo. Sicer pa lahko še dodaten kovček na prikolici precej poveča kapacitete za prtljago.

Ponovno smo se prepričali, da je lahko Freestander uporaben praktično vsak vikend in ne le za daljše počitnice. Samo odločiti se je treba, preveriti vreme in že smo lahko na poti in odkrivamo nove kraje!

Odločili smo se – zaradi bližine in časovne omejitve, pa tudi zaradi navdušenjem nad prijetno in udobno organiziranostjo kampa, – za Kamp Adria-Ankaran, ki je tako družinam z otroki kot tudi lastnikom psov zelo prijazen. Od našega zadnjega obiska so kamp dodatno opremili s prenovljenimi igrali, tako da je za otroško veselje tudi izven glavne sezone poskrbljeno. Senca borovcev in urejen dostop v morje sta značilna za celoten kamp, ki skupno šteje okoli 500 parcel.

test sotorske prikolice comanche freestander 6

»Prejšnja leta smo dopustovali z brakico iz čvrstega, platnenega bombažnega platna, letos pa smo preizkusili šotorsko prikolico Freestander in bili nadvse navdušeni nad novim platnom svetlo sive barve, ki zaradi boljšega materiala in akrilne strehe ni več vroče, kar je še dodatna prednost v poletnih dneh.  Predvsem pa je Freestander postal izredno stilski, tudi za najzahtevnejše kampiste.«

test sotorske prikolice comanche freestander 7

test sotorske prikolice comanche freestander 8

 

Oglejte si še več podrobnosti o modelu Comanche FreeStander >>

 

ŠE VEČ ZANIMIVIH VSEBIN

 

Veliki Fredomov katalog camping in karavaning opreme 2024

 

10 let Kampirajmo skupaj!

 

Camp let sLOVEnija Facebook skupinaPRIDRUŽITE SE
Facebook skupini
CAMP-LET sLOVEnija

kjer lahko poklepetate z navdušenimi uporabniki Camp-letk in iz prve roke izveste vse, kar vas zanima o Camp-letkah.

 

 izjemno zložljivo pohistvo za kampiranje crespo

AKTUALNE NOVICE

arhiv gumb

 

 

DOGODKI

10 let Kampirajmo skupaj!
Kamp Velenje, 7.-9. 6. 2024

Že 8. Camp-let vikend je za nami 
Menina 2022, Zgornja Savinjska dolina

8. Camp-let vikend – kamp Menina
PRESTAVLJENO:  3.-5. junij 2022

7. Camp-let vikend – Kamp Sončni gaj
Terme Banovci, 4.-6. JUNIJ 2021

Šotorske prikolice v MB Europarku
Prestavljeno - nov datum sporočimo 

arhiv gumb

 

 

 

SPREMLJAJTE NAS

fb

FREEDOM
center
 

youtube

FREEDOM
center
 

 

avtodom

 

hobbycomanche

 

campletisabella

 

cabanoncrespo

KONTAKT

FREEDOM center
Mariborska cesta 200/a
3000 CELJE
 
map
 
telefon
+386 (0)41 739 688
+386 (0)31 688 877

+386 (0)64 119 100
 
cas
DELOVNI ČAS
marec - avgust
pon-pet: 9:00 - 17:00 
1. teden v avgustu - kolektivni dopust
september - februar
pon-pet: 9:00 - 16:00

Sobota in izven delovnega časa - po dogovoru.
 
info

SPLOŠNE INFORMACIJE

info@freedom-center.si
servis

SERVIS

servis@freedom-center.si
064-119--101
trgovina

TRGOVINA / OPREMA

oprema@freedom-center.si
064-119-100