Hobby 60    Camplet 60    Isabella 60    Cabanon šotorske prikolice in glamping šotori    Comanche 60    Crespo 60

2. 6. - 4. 6. 2017

Tradicionalno srečanje FREEDOM kupcev, lastnikov Camp-let šotorskih prikolic in ostalih ljubiteljev kampiranja

vikend2017 819px

Največja družina kampistov obiskala Kamp Špik

Sproščeno druženje v naravi in čudovitih slovenskih kampih, odkrivanje manj znanih kotičkov naše dežele, adrenalin, druženje, piknik, skupinske igre, taborni ogenj – to so le nekateri izmed razlogov, ki so na že 4. Camp-let vikend v Kamp Špik in Gozd Martuljek pritegnili številne ljubitelje kampiranja.

Koncept skupnega kampiranja lastnikov lahkih šotorskih prikolic Camp-let se je razvil v že tradicionalno srečanje slovenskih camp-letkarjev, ki jih bomo v Freedom centru letos združili že petič zapovrstjo. Vsako leto presenetimo z drugo lokacijo, saj je eden ključnih namenov dogodka tudi promocija slovenskih kampov.

Konec maja, kot je sicer v navadi, so se v Kampu Špik zbrale družine​ s svojimi Camp-let šotorskimi prikolicami, nekaj pa jih je prišlo tudi s počitniškimi prikolicami in avtodomi. Vsako leto se zbere večje število družin - če je vreme naklonjeno, se prijave približajo zavidljivemu številu blizu 100 družin, kar potrjuje, da je sproščeno preživljanje prostega časa v kampih vse bolj priljubljeno! Gre za naše zadovoljne stranke, ki si rade izmenjajo uporabniške izkušnje, ideje, nasvete in priporočila o kampih, vse pa druži želja po druženju, udeleženci smo med seboj postali že pravi prijatelji. Najbolj aktivne izmed naših strank smo poimenovali celo »Camp-let ambasadorji«, katerim nudimo tudi številne ugodnosti.

Prenovljeni Kamp Špik nas je navdušil s svojo prenovljeno infrastrukturo in prijaznimi storitvami do kampistov. Na 3 hektarih površin je gostom na voljo 200 opremljenih parcel, še posebej v poleti sezoni pa se gostom obeta kup zanimivih doživetij, ki dajejo kampu poseben utrip. Ob »adrenalinskem« otroškem parku in igrišču je veliko pozornosti namenjene tudi vodenim pohodom in kolesarskih turam, tematskim večerom, celo nočnim pohodom z baklami.

Vodja kampa, g. Rado Urevc, je udeležencem 4. Camp-let vikenda pripravil tematski večer na temo “Zgodbe iz nahrbtnika” ter nam na izviren način približal Triglavski narodni park in vse znamenitosti okolice. Za piko na i pa je udeležence popeljal tudi pod eno najatraktivnejših slovenskih gora, Špik, proti katerem smo lahko vse tri dni pogledovali kar iz kampa. Od blizu smo spoznali dva fantastična Martuljkova slapova, ki sta pravi biser slovenskega Alpskega sveta. Čudovit pohod v objemu Martuljških gora je dopolnil še enkraten ambient in domača hrana planšarije Pri Ingotu na poti med obema slapovoma! Zaradi enostavnega dostopa in obilo doživetji skozi slikovito sotesko je voden izlet pustil poseben pečat tudi na udeležence Camp-let vikenda.

Prenovljeni Kamp Špik in spremljevalni program kot vsako leto udeležencev nista pustila ravnodušnih, polni vtisov smo šli vsak svojo pot z obetavnimi plani za poletno kampiranje – v Gozd Martuljek in kamp Špik pa se zagotovo še vrnemo!

kamp Špik

 

 

Oglejte si FOTO utrinke

 

VIDEO utrinki

 

Partnerji dogodka

camp let vikend kamp spik sponzorji

 

 

 

 

Veliki Fredomov katalog camping in karavaning opreme 2024

 

Camp let sLOVEnija Facebook skupinaPRIDRUŽITE SE
Facebook skupini
CAMP-LET sLOVEnija

kjer lahko poklepetate z navdušenimi uporabniki Camp-letk in iz prve roke izveste vse, kar vas zanima o Camp-letkah.

 

 izjemno zložljivo pohistvo za kampiranje crespo

AKTUALNE NOVICE

arhiv gumb

 

 

DOGODKI

10 let Kampirajmo skupaj!
Kamp Velenje, 7.-9. 6. 2024

Že 8. Camp-let vikend je za nami 
Menina 2022, Zgornja Savinjska dolina

8. Camp-let vikend – kamp Menina
PRESTAVLJENO:  3.-5. junij 2022

7. Camp-let vikend – Kamp Sončni gaj
Terme Banovci, 4.-6. JUNIJ 2021

Šotorske prikolice v MB Europarku
Prestavljeno - nov datum sporočimo 

arhiv gumb

 

 

 

SPREMLJAJTE NAS

fb

FREEDOM
center
 

youtube

FREEDOM
center
 

 

avtodom

 

hobbycomanche

 

campletisabella

 

cabanoncrespo

KONTAKT

FREEDOM center
Mariborska cesta 200/a
3000 CELJE
 
map
 
telefon
+386 (0)41 739 688
+386 (0)31 688 877

+386 (0)64 119 100
 
cas
DELOVNI ČAS
marec - avgust
pon-pet: 9:00 - 17:00 
1. teden v avgustu - kolektivni dopust
september - februar
pon-pet: 9:00 - 16:00

Sobota in izven delovnega časa - po dogovoru.
 
info

SPLOŠNE INFORMACIJE

info@freedom-center.si
servis

SERVIS

servis@freedom-center.si
064-119--101
trgovina

TRGOVINA / OPREMA

oprema@freedom-center.si
064-119-100