Hobby 60    Camplet 60    Isabella 60    Cabanon šotorske prikolice in glamping šotori    Comanche 60    Crespo 60

Šotorska prikolica Camp let Earth 2024

Camp-let Earth, najbolj modularen model v novi preobleki

Priljubljeni in dobro poznani dvokapni model Camp-let Premium se vrača kot Earth in je še lepši in še boljši.

Ustvarjen je z jasno vizijo enostavnosti v kombinaciji s kar največjo prilagodljivostjo - za maksimalno svobodo in udobje kampiranja. Bodisi v paru, z družino ali prijatelji - Earth se lahko prilagodi vsaki vaši želji.

* Kuhinja Allround, kuhinja Deluxe in druga dodatna oprema na voljo za doplačilo.

 

 

 VIDEO:  Oglejte si video predstavitev Camp-let Earth

 

Posebnosti šotorske prikolice Camp-let Earth

Pri modelu šotorske prikolice Earth lahko odstanite celotno stranico pri kuhinji. Stranici sta opremljeni s komarnikom, prav tako zračni lini v spalnicah.

Za udobje pri spanju, poleg dvignjenih Camp-let postelj, poskrbijo serijski nadvložki iz spominske pene.

Na voljo je v treh različicah:

  • brez kuhinje,
  • s kuhinjo Allround ali
  • z večjo kuhinjo Deluxe, ki jo je možno obrniti tudi navzven, kar še poveča uporabnost in prostornost šotorske prikolice.

 

 

Serijsko: Brez kuhinje - Standard

sotorska prikolica camp let brez kuhinje

Šotorska prikolica Camp-let Earth je serijsko brez kuhinje.

To je idealna izbira, če kuhinje ne uporabljate in želite v svoji prikolici več prostora pod baldahinom oziroma raje uporabljate svojo kuhinjo, hrano pripravljate v skupnih prostorih kampa ali svoje brbončice razvajate v restavracijah.

Opcijsko: Kuhinja Classic-Allround

sotorska prikolica camp let s kuhinjo classic

Šotorsko prikolico Camp-let Earth lahko opremite s kuhinjo Classic oz. Allraund - opcija

Kuhinja Allround vsebuje veliko delovno površino s plinskim nerjavečim kuhalnikom z dvema gorilnikoma,  umivalnikom z baterijsko pipo na 12V črpalko (uporaba baterij 2 x 6V), 13 l rezervoarjem za čisto vodo, ter dve omarici pod delovno površino.

Opcijsko: Kuhinja premium - Deluxe

sotorska prikolica camp let s kuhinjo premium

sotorska prikolica camp let z rotirajoco kuhinjo premium

Šotorsko prikolico Camp-let Earth lahko opremite s kuhinjo Premium oz. Deluxe - opcija

Kuhinja Deluxe je popolnoma enaka kot kuhinja Allround, le da ima dodatno pod delovno površino in nad omaricama dva ožja predala, primerna za kuhinjske pripomočke in jedilni pribor in osebne stvari.

V Camp-let Earth je baldahin zasnovan tako, da se pri kuhinji lahko celotna stranica odstrani,  zato se lahko kuhinja rotira navzven in tako kuhamo izven bladahina.

 

Fleksibilnost 

Earth šotorska prikolica je primerena tako za krajše pomladne vikend skoke, dolge poletne počitnice ali brezskrbno potovanje. A z modularno zasnovano dodatno opremo je to mogoče - Camp-let Earth lahko prilagodite svoji viziji najboljših počitnic, ne glede na to, ali jih najraje preživite udobno na enem kraju ali v minimalističnem slogu potujete od kampa do kampa.

Zadrge na vseh treh stenah predprostora omogočajo maksimalno povečljivost z dodatnimi moduli v vse tri smeri (naprej, levo/desno. Dodajate lahko sobice, tende ali celo baldahine (edini model s to možnostjo).

Prostornost 

Ko vstopite v Camp-let Earth, vas bo prevzela svetla prostornost baldahina. Visoka dvokapna streha (2,25m višine) s poševnimi paneli pričara razkošje svetlobe in udobja prostora. Velika okna dodatno poskrbijo za obilje naravne svetlobe.

Temni in zračni spalnici 

Camp-let Earth je opremljen s temnima spalnicama, ki se ponašata z zračniki na obeh straneh. Tako je poskrbljeno za udoben in krepčilen spanec, kjerkoli že ste.

Premična okna/stranice

Celotna sprednja in obe stranski stranici so pritrjene z zadrgo in jih je mogoče odpreti na pol (čez ‘verandno’ palico) ali do konca (sneti do tal ali odstraniti). Ob odprtju na stran lahko pridobite prehod oz. vrata poljubne širine.  Tako lahko vedno poskrbite za optimalno kroženje zraka v baldahinu glede na letni čas. Zgornji del lahko prekrijete z zavesami, v spodnjem delu pa peskana folija poskrbi za intimo.

 

 

Karakteristike in mere

camp let premium tloris
  • 18 m2 površine,
  • neto teža 275 kg, dodatna možna otežitev 225 kg,
  • največja skupna teža 500 kg,
  • zaprta prikolica: L 323 cm, Š 160 cm, H 95 cm,
  • odprta prikolica: L 569 cm, Š 400 cm, dimenzije postelj 215 x 160 cm.
18 m2 vključno z verando, bivalni prostor dolžine 2.75 m, grafitno/bež/rdeča barvna kombinacija, možnost odstranitve vseh sten bivalnega prostora, opcija dodatnega 10 m2 bivalnega prostora, opcija dodatne verande s stenami ali brez, opcija 2.5 m2 sobe za goste, prezračevalne odprtine s platnenimi napušči in komarniki v spalnicah ter bivalnem prostoru, povsod pokrite patentne zadrge, vodotesni platnen shranjevalni prostor pod posteljo, strešna palica za ojačitev, streha z nagibom, garderobna palica v garderobnem medprostoru spalnic s patentno zadrgo, shranjevalni žepi v spalnicah, toplotno prilagodljive blazine iz spominske pene kombinirane z lateksom, na levi strani možnost sestave zofe, kuhinja s pomivalnim koritom, 13 l rezervoarjem za čisto vodo, z 12V črpalko ter plinskim nerjavečim kuhalnikom z 2-ma gorilnikoma, 12V vtičnica, strešni prtljažnik, 13'' kolesa z radialnimi gumami.

 

 

Pestra izbira dodatne opreme

Tako kot model Classic lahko tudi model Earth v sklopu dodatne opreme razširimo z dodatno sobico* za spanje ali hrambo dodatne prtljage, športnih rekvizitov in druge opreme.

Poleg tega model Earth dopušča tudi možnost razširitve z dodatnim baldahinom in/ali tendo (z možnostjo zapiranja stranic).

Za ogled celotne ponudbe dodatne opreme kliknite tukaj.

camp let premium dodatni baldahin

Dodatni baldahin (samo pri Camp-let Earth)

camp let premium tenda premium

Sprednja tenda

sotorska prikolica Camp let Earth 2024 moznosti razsiritve dodatna oprema

sotorska prikolica Camp let Earth 2024 stranska tenda 2

Stranska tenda

sotorska prikolica Camp let Earth 2024 kuhinjska tenda 2

Kuhinjska tenda

 

 

Izjemno hitra postavitev – V LE ENI MINUTI!

Le ena oseba in 3 koraki so potrebni za postavitev v 1 minuti! Preprosto, hitro in enostavno - da vam ostane več časa za užitke ob kampiranju.

camp let korak 2 600x375

 VIDEO:  HITRA POSTAVITEV V TREH ENOSTAVNIH KORAKIH

 

 

Enostavna nadgradnja

Camp-let prtljažnik za kolesa

Integrirani strešni nosilci na prikolici omogočajo različne rešitve prevoza dodatne prtljage - od strešnih prtljažnikov in torb, do prtljažnikov za kolesa ali druge športne rekvizite. S praktičnim sistemom zadrg lahko na baldahin hitro pripnete dodatno sobo za goste ali tendo.

Trajna

camp let sotorska prikolica je trajna

Celotna prikolica, tudi dno, je izdelana iz poliestra, zato ni nevarnosti gnitja in trohnenja.

Pravi baldahin

Camp-let pravi baldahin Isabella

Platno je prav tako kot pri ostalih modelih od največjega evropskega proizvajalca baldainov Isabella. Vsa pregibna mesta in robovi šotora so dodatno okrepljeni z dvojnim platnom.
Material: Acrylic, izredno zračen in vodoodbojen, odporen na plesen ter zaščiten pred umazanijo in sončno toploto.

 

 

Kaj o Camp-letkah menijo njihovi uporabniki?

 

    Kot lastniki Camp-let prikolice smo z družino lahko uživali na morju ter raziskali veliko krajev po Sloveniji in Evropi. Če bi po petih letih lastništva Camp-let prikolice ponovno izbiral med  šotorom, klasično prikolico ali avtodomom, bi se ponovno odločil za Camp-let prikolico, saj mi še vedno nudi to, kar pri kampiranju potrebujem – svobodo in udobje.
Peter Četina
Peter Četina

    Srečanje s Camp-let šotorsko prikolico je bila ljubezen na prvi pogled! Kmalu sva ugotovila, da se sploh ne more primerjati s kampiranjem v šotoru: zelo hitro in enostavno je postavljena, vanjo lahko shraniš veliko prtljage, lahko jo imaš pripravljeno brez dodatnega pakiranja za hiter odhod na lepše ...
Jožica Brečko
Jožica Brečko

    Nad severno in srednjo Dalmacijo je divjal močan ciklon, ki je ruval drevesa in odkrival strehe. Zajel nas je ciklon s sunki vetra nad 80 km/h in dežjem, ki je po oknih Camp-letke tekel kot potok v strugi. Meduza, ki smo jo imeli za senco pred Camp-Letko, je bila v vetru pod kotom 45°, med tem je Camp-letka stala kot pribita.
Jure Podpečan z družino
Jure Podpečan z družino

 

> Več mnenj zadovoljnih strank <

 

 

 

Pri nas razvajamo svoje kupce!
Vsem našim kupcem šotorskih prikolic podarimo brezplačno kampiranje v partnerskih kampih.

Nudimo možnost ugodnega kredita do 7 let!

 

 

Oglejte si še ostale modele šotorskih prikolic Camp-let

 

 

Kdo so camp-letkarji in zakaj so postali največja kampistična družina?

Šotorske prikolice Camp-let so tiste, ki se lahko pohvalijo, da na skupnem kampiranju združijo vsako leto največ družin na enem mestu, pod okriljem ene blagovne znamke - to je Isabella Camp-let.

V nekaj letih so osvojile toliko naših src, da so se takrat redki posamezniki kmalu prepoznali med številnimi ostalimi kampisti. In prav od njih, zadovoljnih lastnikov, je nastala pobuda po skupnem kampiranju, druženju in izmenjavi izkušenj.

 

camp letkarji fb skupina camp let slovenija teaser2

Camp let sLOVEnija Facebook skupinaPRIDRUŽITE SE
Facebook skupini
CAMP-LET sLOVEnija

kjer lahko poklepetate z navdušenimi uporabniki Camp-letk in iz prve roke izveste vse, kar vas zanima o Camp-letkah.

 

 

 

Najbolj zabavno skupinsko kampiranje: CAMP-LET vikend že od leta 2014

Z največjo slovesnko kampistično družino odkrivamo slovenske destinacije. Zadnji vikend v maju (ali prvi vikend v juniju) se tradicionalno dobimo v preudarno izbranem kampu in že v petek, skupaj postavimo Camp-let vasico. Vse dni vikenda se družimo, poskrbimo za rekreacijo in adrenalin, odkrivamo čare destinacije in lokalno kulinariko ... predvsem pa si delimo 101 malo skrivnost velikih kampističnih mojstrov in, seveda, navdušenje nad camp-letkami in sproščenim udobjem, ki ga vnašajo v naša dopustovanja.    

KAMPIRAM — DARUJEM — OSREČUJEM

Največja slovenska družina kampistov je tokrat ponovno uživala v Velenju

Že drugič smo se camp-letkarji letos družili ob velenjskem jezeru. Dogodek je potekal med 7. in 9. junijem 2024. 

Več informacij o Camp-let vikendu >>

camp let vikend 300x400

Utrinke s prejšnjega Camp-let vikenda si lahko ogledate tukaj, utrinke z ostalih preteklih dogodkov pa smo zbrali tukaj. Za še več Camp-let vtisov vas vabimo tudi v našo Facebook skupino Camp-let Slovenija.

 

 

 

 

Pridržujemo si pravico do sprememb, napak pri vnosu in omejene razpoložljivosti. Slike so lahko simbolične.
Vse cene so MPC in vključujejo 22% DDV.

SPREMLJAJTE NAS

fb

FREEDOM
center
 

youtube

FREEDOM
center
 

 

avtodom

 

hobbycomanche

 

campletisabella

 

cabanoncrespo

KONTAKT

FREEDOM center
Mariborska cesta 200/a
3000 CELJE
 
map
 
telefon
+386 (0)41 739 688
+386 (0)31 688 877

+386 (0)64 119 100
 
cas
DELOVNI ČAS
marec - avgust
pon-pet: 9:00 - 17:00 
1. teden v avgustu - kolektivni dopust
september - februar
pon-pet: 9:00 - 16:00

Sobota in izven delovnega časa - po dogovoru.
 
info

SPLOŠNE INFORMACIJE

info@freedom-center.si
servis

SERVIS

servis@freedom-center.si
064-119--101
trgovina

TRGOVINA / OPREMA

oprema@freedom-center.si
064-119-100