Hobby 60    Camplet 60    Isabella 60    Comanche 60    Crespo 60    Crespo 60

Kakovost, inovativnost in elegantna oblika

Baldahini Isabella združujejo kakovost, inovativno zasnovo in uporabnost. Pozornost je namenjena vsaki najmanjši podrobnosti, saj le-te prinesejo pomembne razlike pri rabi dragocenega prostega časa.

Materiali, ki »dihajo« (Isacryl), posebno močna ogrodja (Zinox, CarbonX) in zanesljive zaklepne sponke, montaža brez vrtanja (sistem FixOn Multi) in brez vijačenja (sistema IsaFix in T-rex) ... so le nekatere izmed inovativnih rešitev tega vrhunskega danskega proizvajalca.

Uspeh je v skritih detajlih

Danski proizvajalec Isabella je že vrsto let vodilni v Evropi. Njihovi baldahini oz. predprostori spadajo med najbolj priljubljene zlasti med “pavšalisti (tistimi, ki svoje prikolice za dalj časa postavijo na enem mestu). Za velik del tega uspeha so zaslužni detajli in premišljene rešitve, po katerih slovi Isabella.

Za vsako podrobnostjo stoji več kot 55 let razvoja, raziskav in testiranja v ekstremnih pogojih. In kar je najpomembneje, upoštevane so povratne informacije in želje njihovih kupcev.

AKCIJA!!!

Kolikor let, toliko % popusta

Na izbrani baldahin Isabella vam podarimo toliko popusta, kolikor je stara vaša prikolica*
* ne več kot 20 let (torej je maksimalni popust -20 %) - velja za baldahine Isabella!

Isabellina filozofija je ponuditi popoln baldahin za prav vsako počitniško vozilo. Pošljite nam le dolžino oboda ali podatke o modelu in letniku vašega počitniškega vozila in poiskali bomo pravi baldahin za vaše želje.

Široka ponudba za vse potrebe

Isabella nudi tudi popoln izbor kompaktnih baldahinov, tend in verand, od katerih imajo nekateri možnost snemljivih stranic in jih lahko prilagajate svojim potrebam, potovalnemu stilu ter letnim časom.

S pestrim izborom dodatkov in opreme si »dnevno sobo na prostem« prilagodite prav po svojih željah: komarniki, svetila, shranjevalni prostor, nadstreški, dodatni šotori, vetrolovi, prosojne stene, tepihi, mize in stoli ... naročite svoj katalog še danes na 064 119 100 ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Kako izbrati pravo velikost?

Za pravo velikost baldahina Isabella za vašo prikolico izmerite dolžino od tal na zadnjem delu prikolice, preko oboda prikolice, do tal na sprednjem delu prikolice (približno 30 cm vstran) – glej skico spodaj. Dolžino boste najlaže izmerili z vrvico.

kako izmeriti velikost baldahina isabella

 

Modeli sončnih streh in senčnikov Isabella

soncna streha isabella shadow 2018

SHADOW, 200 cm

Vsestransko uporabna sončna streha z najvišjo mero prilagodljivosti. Zelo stabilna in z dodatno opremo za vse potrebe (tudi z mrežasto stranico), serijsko z orkanskimi pasovi.

od 174,00 € Več informacij

soncna streha isabella eclipse 2018

ECLIPSE, 225 cm

Dodaten senčnik na baldahinu ali potovalna tenda na avtodomu - dvojna uporabnost. Lahko in hitro postavljivo ogrodje, serijsko z orkanskimi pasovi.

od 533,00 € Več informacij

soncna streha isabella sun shine plus 2018

SUN SHINE PLUS, 250 cm

Senčnik z največjo možno stabilnostjo, serijsko z levo in desno stranico ter žepi z zadrgami, lahke in preproste zasnove.

od 684,00 € Več informacij

sencnika isabella tab 320 in 400 2018

SENČNIKA T@B 320 & T@B 400

Aluminijasto ogrodje in lahka poliestrska tkanina bosta lepo dopolnila vašo t@b-ko, z brezvijačnimi sponkami pa ne bo sledov!

od 575,00 € Več informacij

 

Pridržujemo si pravico do sprememb, napak pri vnosu in omejene razpoložljivosti. Slike so lahko simbolične.
Vse cene so MPC in vključujejo 22% DDV.

 

Želim nezavezujočo ponudbo

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

AKCIJA!!!

Kolikor let, toliko % popusta

Na izbrani baldahin Isabella vam podarimo toliko popusta, kolikor je stara vaša prikolica*
* ne več kot 20 let (torej je maksimalni popust -20 %) - velja za baldahine Isabella!

Isabellina filozofija je ponuditi popoln baldahin za prav vsako počitniško vozilo. Pošljite nam le dolžino oboda ali podatke o modelu in letniku vašega počitniškega vozila in poiskali bomo pravi baldahin za vaše želje.

 

Poskrbimo za vse

Postavitev na ključ

Vašo novo prikolico vam dostavimo v izbran kamp ter postavimo na ključ, vključno z baldahinom.

Kateri je pravi?

Ne veste, katero velikost baldahina potrebujete? Pošljite nam le podatke o proizvajalcu in modelu vaše prikolice ter letnik izdelave, mi pa bomo preverili, kolikšen je obseg vaše prikolice in katera velikost baldahina je prava zanjo.

Čiščenje baldahina

Baldahin nam dostavite v Celje, mi pa vam ga strokovno očistimo ter tako pripravimo za novo sezono. Pokličite 041 739 688.

SPREMLJAJTE NAS

fb

FREEDOM
center
 

youtube

FREEDOM
center
 

GENERALNI ZASTOPNIK ZA

avtodom

 

hobbycomanche

 

campletisabella

 

crespoisabella

KONTAKT

FREEDOM center
Mariborska cesta 200/a
3000 CELJE
 
map
 
telefon
+386 (0)41 739 688
+386 (0)31 688 877

+386 (0)64 119 100
 
cas
DELOVNI ČAS – SEZONA
pon - pet: 9:00 - 17:00
Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Po dogovoru je ogled prikolic možen tudi izven delovnega časa (tudi ob nedeljah).
 
info

SPLOŠNE INFORMACIJE

info@freedom-center.si
servis

SERVIS

servis@freedom-center.si
064-119--101
trgovina

TRGOVINA / OPREMA

oprema@freedom-center.si
064-119-100