Hobby 60    Camplet 60    Isabella 60    Comanche 60    Crespo 60    Crespo 60

Camp-let - udobje prikolice, sproščenost šotora
 
»Nakup camp-letke je najboljša odločitev naše družine. Preživljanje dopusta z njo nam je velik užitek. Priprave na dopust, daljši ali pač samo za vikend, niso več stresne.«
Aleksandra Dragar in Robert Dvornik

> Več mnenj zadovoljnih strank <

 

 

Izjemno hitra postavitev – V LE ENI MINUTI!

LE TRIJE PREPROSTI KORAKI so potrebni za postavitev - in lahko jih opravi le ena oseba. Niti velika fizična moč ni potrebna, saj je Camp-let v 45 letih razvoja sistema odpiranja dosegel pravo mero enostavnosti in zanesljivosti.

camp let korak 2 600x375

 VIDEO:  ENA OSEBA, V LE ENI MINUTI!

Preprosta, hitra in enostavna postavitev – da vam ostane več časa za užitke ob kampiranju! Oglejte si video posnetek, kako lahko Camp-letko enostavno v le eni minuti postavi in pospravi samo ena oseba.

 

 

Ena za vse

Camp-let je edinstvena šotorska prikolica, s katero lahko peljete vse, kar potrebujete za vikend oddih ali dolge počitnice. Posteljnino, kuhinjsko opremo in zložljive stole z mizo pospravite vanjo, nanjo pa lahko enostavno naložite še dodatno prtljago ali športne rekvizite. Vozna je le s tetjo tabico, zato ne potrebuje posebne registracije, vi pa ne dodatnega izpita.

Agilna

Prikolica Camp-let je lahka (250-275 kg) in zelo preprosta za vožnjo (tudi z manjšimi avtomobili) ter manevriranje. Le minimalno vpliva na porabo goriva, med vožnjo ne ovira pogleda nazaj, po kampu ali dvorišču pa jo lahko premikate kar ročno. Tako boste lahko v kampu izkoristili prednosti manjših in/ali težje dostopnih parcel in hkrati plačali ceno za šotor.

Gurmanska

S priročno kuhinjo, zaščiteno pred vetrom boste lahko pripravili vse obroke dneva, saj poleg plinskega kuhališča ter odlagalnih in shranjevalnih površin nudi tudi umivalnik z baterijsko pipo, ki sta neodvisna od elektrike in vode na parceli. Uporabna je tudi na postankih ob poti - odprete le zadnjo stranico in kuhinja je na voljo!

 

 

Prostorna in udobna

Camp-let šotorska prikolica je prostorna in udobna

Trajna

camp let sotorska prikolica je trajna

Dno prikolice ni iz lesa, celotno ohišje prikolice je iz poliestra, zato nevarnosti gnitja in trohnenja odpade.
Dno se na stranice baldahina pritrjuje z ježki, kar pomeni preprostost in vzdržljivost, saj se ježki, v nasprotju z zadrgo, ne bodo uničili, če boste pomotoma stopili na privihano dno.

Enostavna nadgradnja

Camp-let prtljažnik za kolesa

Integrirani strešni nosilci na prikolici omogočajo različne rešitve prevoza dodatne prtljage - od strešnih prtljažnikov in torb, do prtljažnikov za kolesa ali druge športne rekvizite. S praktičnim sistemom zadrg lahko na baldahin hitro pripnete dodatno sobo za goste ali tendo.

 

 

Idealna tudi za potovanja in ekstremne razmere

 VIDEO:  S Camp-letko celo okoli sveta

Camp-letka je najboljša rešitev celo za potovanje okoli sveta!

V spodnjem prispevku si oglejte, kaj je prepričalo Melanie in Stefana, da sta na svojo pot po svetu vzela ravno njo in jo preimenovala v svoj dom. Spremljate ju lahko tudi na njunem Youtube kanalu.

 VIDEO:  Camp-letka v vroči tunizijski puščavi

Camp-let šotorska prikolica je idealna spremljevalka tudi na daljših potovanjih ali počitnicah z nekaj več adrenalina, tako v vročih kot hladnih razmerah.

Več o sami odpravi in izkušnji s Camp-letko v tako ekstremnih pogojih pa preberite v intevjuju s Tilnom Gabrovškom – S Camp-letko po puščavi (klik!)

 SIOLOV TEST:  Camp-let Classic – platnena počitniška rezidenca na kolesih

»Preizkusili smo počitniško šotorsko prikolico danskega proizvajalca Camp-let classic. V kompaktni, za vožnjo povsem preprosti prikolici, ki jo lahko vleče praktično vsak avtomobil, tudi majhen, se skriva zelo udoben, 18 kvadratnih metrov velik družinski šotor z dvema spalnicama, dvignjenima od tal, in čisto pravo kuhinjo s plinskim štedilnikom ter, da, tudi tekočo vodo. Odlična počitniška izkušnja z veliko udobja za bivanje v naravi...« Preberi več ...

šotorska prikolica camp let test siol

 REPORTAŽA:  Odlična rešitev tudi za dopustovanje in kampiranje invalidov

Camp-letka je s svojo priročnostjo odlična rešitev tudi za dopustovanje in kampiranje oseb na invalidskih vozičkih. Svojo čudovito izkušnjo z njo sta z nami delila Anja in David, ki sta skupaj z majhnim otrokom odkrivala čare camp-letke na otoku Lošinju.

»David je v camp-letki enostavno funkcioniral in predvsem bil popolnoma samostojen...« Preberi več...

camp let primerna za paraplegike

 

 

Modeli Camp-let – sezona 2017/18

Za vse želje

Brako prikolico - nekoč sinonim za odlične šotorske prikolice -  dandanes uspešno zamenjuje vrhunska Camp-let. Pestra izbira modelov in bogate dodatne opreme prepriča še tako zahtevnega kupca.

Iščete razstavno ali rabljeno Camp-letko po še ugodnejši ceni? Imamo tudi te. Za več informacij nas pokličite ali pošljite povpraševanje.

V Freedom centru razvajamo svoje kupce!
Vsem našim kupcem šotorskih prikolic podarimo brezplačno kampiranje v partnerskih kampih.

index.php?option=com_content&view=article&id=255&Itemid=447

Camp-let 2GO

Camp-let 2GO

2GO je osnovni model z udobnimi posteljami in osrednjim prostorom pod baldahinom, brez kuhinje (z opcijo doplačila kuhinje).

5.990,00 € Več informacij 

Camp-let Classic

Camp-let CLASSIC

Classic je najbolj priljubljen model, ki se ponaša še s komarniki v spalnicah, fleksibilnejšimi okni/vrati pod baldahinom in klasično kuhinjo.

8.270,00 € Več informacij 

Camp-let Premium

Camp-let PREMIUM

Premium je najprestižnejši model z dvokapno streho z nadstreškom, večjimi okni, NOVO premium rotacijsko kuhinjo in dodatnimi kuhinjskimi predali.

10.170,00 € Več informacij 

Camp-let Freedom edition

Camp-let FREEDOM EDITION

Freedom edition je omejena serija, na voljo ekskluzivno v Freedom centru. Združuje vrhunsko udobje modela Premium in ugodno ceno.

od 8.825,50 € Več informacij

 

 

 

Pestra izbira dodatne opreme

Med Camp-let dodatno opremo najdemo strešne prtljažnike, torbe, prtljažnike za kolesa ali druge športne rekvizite, rezervno kolo, ključavnico, posteljne nadvložke, letveno posteljno dno, komarnike, svetila, dodatne žepe za shranjevanje in še in še. Dodatna oprema je na voljo za doplačilo.
Camp-let prtljažnik za kolesa

Strešni prtljažnik za kolesa

Camp-let dodatna oprema kovček

Kovček

Camp-lez tenda Living za Camp-let Classic

Nova tenda "Living" za model Classic

Camp-let Classic tenda in annex

Tenda Classic in "annex" - soba za goste

 

Pridržujemo si pravico do sprememb, napak pri vnosu in omejene razpoložljivosti. Slike so lahko simbolične. Vse cene so MPC in vključujejo 22% DDV.

 

Kampirajmo skupaj!

5 camp let vikend velenje 2018 kampirali smo skupaj

Camp let sLOVEnija Facebook skupinaPRIDRUŽITE SE naši Facebook skupini
CAMP-LET sLOVEnija

kjer lahko poklepetate z navdušenimi uporabniki Camp-letk in iz prve roke izveste vse, kar vas zanima o Camp-letkah.

Tokrat je največja slovenska družina kampistov odkrivala Velenje, mesto in kamp ob jezerih

Doživeli smo pravo štajersko "čago" in seveda že tradicionalno nepozabno druženje, zabavo, glasbo, piknik, naravo, adrenalin,... predvsem pa nas je navdušilo kristalno čisto velenjsko jezero z okolico, mestom in vsem, kar nudi.

Družili smo se med 1. in 3. junijem v kampu Jezero Velenje. Preberi več ...

 Dobrodelnost

Novost v letu 2018 je humanitarna nota dogodka, saj smo donacije, zbrane na dogodku, namenjenili velenjski izpostavi Zveze prijateljev mladine Slovenije​. Z njimi bo Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje omogočila letovanje otrok iz socialno šibkejših družin pod geslom »Freedom za letovanje otrok iz socialno šibkih družin 2018«.

 

Donacije so zaključene.

Hvala vsem, ki ste podprli našo akcijo in omogočili letovanje otrokom iz socialno šibkejših družin.

Več informacij o samem dogodku  in utrinke iz preteklih let najdete tukaj.

 

 

SPREMLJAJTE NAS

fb

FREEDOM
center
 

youtube

FREEDOM
center
 

GENERALNI ZASTOPNIK ZA

avtodom

 

hobbycomanche

 

campletisabella

 

crespoisabella

KONTAKT

FREEDOM center
Mariborska cesta 200/a
3000 CELJE
 
map
 
telefon
+386 (0)41 739 688
+386 (0)31 688 877

+386 (0)64 119 100
 
cas
DELOVNI ČAS – SEZONA
pon - pet: 9:00 - 17:00
Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Po dogovoru je ogled prikolic možen tudi izven delovnega časa (tudi ob nedeljah).
 
info

SPLOŠNE INFORMACIJE

info@freedom-center.si
servis

SERVIS

servis@freedom-center.si
064-119--101
trgovina

TRGOVINA / OPREMA

oprema@freedom-center.si
064-119-100