Hobby 60    Camplet 60    Isabella 60    Comanche 60    Crespo 60    Crespo 60

HOBBY avtodomi – vedno dobra odločitev

Ste svetovni popotnik? So vam ljubše družinske počitnice na plaži ali pobeg iz mestnega vrveža v dvoje?
Hobby različni modeli, serije in notranje ureditve so prav tako individualne, kot vaše počitniške želje. Odločilen dejavnik je: tisto, kar vam je všeč!

Kaj je tisto, kar vam je na počitnicah res pomembno? Kako velika naj bo kuhinja? Vam je ljubše spanje nad kabino ali v udobni zakonski postelji? Ali potrebujete prostorno garažo za svoje kolo? Vsak naš model nudi praktične rešitve za vaše osebne potrebe.

 

 

Argumenti, ki prepričajo

BREZKOMPROMISNA VARNOST
HOBBY avtodomi so redno preizkušeni na najzahtevnejših testnih progah avtomobilske industrije. Med temi testi so vozila izpostavljena ekstremnim obremenitvam, tako da ste lahko na počitnicah vedno in popolnoma brez skrbi. Ključna prednostna naloga HOBBY je varnost HOBBY avtodomov!

VRHUNSKA KAKOVOST
Kakovost je najpomembnejši del HOBBY podjetniške filozofije. Sistem upravljanja kakovosti v podjetju je certificiran po najnovejšem standardu ISO 9001:2008. Kakovost vozil nenehno spremljamo in dokumentiramo na stalnih kontrolnih točkah v proizvodnji. Šele takrat, ko uspešno prestanejo vsa preverjanja kakovosti, lahko HOBBY avtodomi zapustijo tovarno.

LAHEK IN EKONOMIČEN
Eden izmed ključnih ciljev HOBBY oblikovalcev je čim manjša teža vozila, ne da bi s tem vplivali na udobje.

BOGATA OPREMA
Že veliko let se z HOBBY avtodomi glede opremljenosti in oblike primerjajo številni drugi proizvajalci iz panoge vozil za prosti čas. Standardna opremljenost HOBBY avtodomov je mnogo večja, kot pri mnogih drugih proizvajalcih.

EDINSTVEN DIZAJN
HOBBY avtodome odlikuje tudi njihov edinstven dizajn. Ne glede na to, če imamo v mislih njihove elegantno izpeljane zunanje linije ali dovršene podrobnosti vsakega posameznega modela, HOBBY je in bo ostal predvsem eno: Nepogrešljiv!

NAGRADE
Uspeh HOBBY avtodomov ni odvisen le od ugodnih cen marveč je to predvsem rezultat stalnega vlaganja v kakovost in razvoj. HOBBY je bil več kot 20 krat izglasovan za „Avtodom leta“.

VEČ KOT 40 LET IZKUŠENJ
Na severu Nemčije izdelujejo avtodome že več kot 40 let. Njihove izkušnje pri razvoju in proizvodnji so vgrajene v vsak HOBBY avtodom.
Njihov cilj je implementirati prave ideje na sodoben in tehnično optimalen način, s čemer potovanje postane sproščujoče počitniško doživetje.

UDOBNO SPANJE
Po dolgodnevnem potovanju ni nič bolj pomembno, kot spokojen spanec – prepričajte se sami!

ERGONOMIJA
HOBBY vozila zagotavljajo kakovost, ki jo lahko občutite.

INOVACIJE
Inovativno mišljenje je ključ do uspeha.

 

 

Modeli avtodomov Hobby 2018

avtodom hobby vantana 2 2018 t

VANTANA

Nova VANTANA predstavlja popolnoma nov razred avtodomov. Kompaktna za v mesto in fleksibilna za razgibane podeželske poti. Vožnja z njo je pravi užitek, življenje v njej pa veliko zadovoljstvo. Odlikuje jo udobje in presenetljive rešitve za inteligentno izrabo prostora.

avtodom hobby optima de luxe 2018 t

OPTIMA DE LUXE

OPTIMA združuje ljubezen do potovanj in življenja v njunih najlepših oblikah. Številne oblikovne rešitve bodo zadovoljile vaš osebni okus, njena notranjost pa vas bo očarala z vrhunsko kvaliteto in popolnim konceptom za izrabo prostora.

avtodom hobby optima premium 2018 t

OPTIMA PREMIUM

Z izjemnimi linijami in dinamično obliko njene značilne zunanjosti je OPTIMA PREMIUM edinstvena potovalna spremljevalka. Tudi notranjost izžareva ekskluzivnost, saj dajejo "bronasto kovinski/kamnito-sivi kovinski" leseni zaključki že tako popolno opremljenemu vozilu še dodaten stilski pečat.

avtodom hobby siesta de luxe 2018 t

SIESTA DE LUXE

Sproščen oddih od vsakdana. Športen pobeg in zabava s prijatelji. Ali sončne poletne počitnice z družino. Igriva SIESTA ponuja vse to - z veliko prostora za športne rekvizite in prtljago. Popolna za vesele trenutke, zabavna druženja in zajemanje življenja z veliko žlico.

 

 

 

SPREMLJAJTE NAS

fb

FREEDOM
center
 

youtube

FREEDOM
center
 

 

avtodom

 

hobbycomanche

 

campletisabella

 

crespoisabella

KONTAKT

FREEDOM center
Mariborska cesta 200/a
3000 CELJE
 
map
 
telefon
+386 (0)41 739 688
+386 (0)31 688 877

+386 (0)64 119 100
 
cas
DELOVNI ČAS
[ marec - julij ] pon-pet: 9:00 - 18:00
[ marec - julij ] sob: 9:00 - 13:00
[ avgust - februar ] pon-pet: 9:00 - 17:00
[OBVESTILO: V času hišnega sejma - 10.-12.10.] čet-pet: 9.00-18.00 in sob: 9.00-13.00

Po dogovoru je ogled prikolic možen tudi izven delovnega časa (tudi ob nedeljah).
 
info

SPLOŠNE INFORMACIJE

info@freedom-center.si
servis

SERVIS

servis@freedom-center.si
064-119--101
trgovina

TRGOVINA / OPREMA

oprema@freedom-center.si
064-119-100